Vingino

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Vingino, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Vingino e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Vingino e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Vingino. Veel shopplezier!
Bij Vingino maken we streetwise jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen en Italiaanse en vintage invloeden geven onze kleding een relaxte look, waar ouders en kids gek op zijn.

Bij Vingino nemen we alleen genoegen met het beste van het beste. Daarom kunnen we met trots zeggen dat we kleding maken die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook heel lang meegaat. Onze kleding sterk genoeg om elk avontuur, groot of klein, met gemak te doorstaan.
Op Vingino.com shop je de gehele collectie van Vingino. Met gratis bezorging vanaf EUR 60 en altijd gratis retour. In de online shop van Vingino vindt je kleding voor baby’s kids en tieners.