Sprookjesatelier

SPROOKJESATELIER - GEPERSONALISEERDE (KINDER)PRODUCTEN

Bij het Sprookjesatelier kunt u unieke gepersonaliseerde kinderboeken en gepersonaliseerde boeken voor speciale gelegenheden bestellen, een boek met eigen naam is een uniek cadeau. Wie wil er nou geen avonturen beleven met vrienden of vriendinnetjes en fantastische figuren ontmoeten?
 
Met de gepersonaliseerde boeken van het Sprookjesatelier is dit mogelijk. Of je nu zelf al kan lezen of door iemand wordt voorgelezen, het verhaal wordt een stuk spannender als je, je eigen naam en die van je vriendjes of broertjes en zusjes in het hele verhaal tegenkomt.
 
Het boek wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt. Een nog persoonlijker cadeau bestaat bijna niet! Laat uw (klein) kind de hoofdrol spelen in een eigen boek van de Lion King, Paardenboek, Sprookjesboek of kies uit één van de andere 15 boeken.
 
Naast boeken kunt u bij het Sprookjesatelier ook overige gepersonaliseerde producten bestellen. Zoals straatnaamborden in verschillende soorten en maten met uw eigen tekst erop!

Betaal nu met je Webshop Giftcard en profiteer van 20% korting op straatnaamborden! Klik hier om de aanbieding te bekijken.
Bij Sprookjesatelier bestelt u de mooiste gepersonaliseerde producten. Bij ons bestelt u bijvoorbeeld uw eigen persoonlijk ontworpen kinderboek of straatnaambord.