pipoos

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij pipoos, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een pipoos e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de pipoos e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij pipoos. Veel shopplezier!

pipoos

Soms moet je even de tijd voor jezelf nemen. Weg van de computer, van deadlines en overuren. Even lekker met je handen bezig zijn!

Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou. Wij helpen je met deskundig advies en een heleboel ideeën voor allerlei knutselprojecten. Je hoeft geen ervaring te hebben (maar het mag natuurlijk wel!) om lekker aan de slag te kunnen. Laat je verrassen door ónze jarenlange ervaring en ontdek wat bij jou past. Want: iedereen kan creatief bezig zijn!

In de pipoos webshop vind je een uitgebreid assortiment knutselspullen. Uiteraard de basis (papier, verf, pennen, enz.), maar we volgen ook de laatste trends op hobbygebied. Ga dus op avontuur en zie wat er allemaal mogelijk is!

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen én kans maken op €100,- shoptegoed? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Ga met pipoos op zoek naar de hobby die jou plezier geeft of laat je inspireren om iets nieuws uit te proberen. Of je nou ervaren bent of net komt kijken: met pipoos ben je altijd in goede handen!