Kleine Vriendjes

Kleine Vriendjes

Persoonlijk is ons sleutelwoord. Niet alleen omdat onze naamcadeautjes natuurlijk heel persoonlijk zijn maar ook omdat we het belangrijk vinden dat we jullie al onze aandacht geven. Van het samenstellen van ons assortiment, het personaliseren, verpakken en verzenden van de cadeaus tot aan het beantwoorden van jullie vragen en opmerkingen. We doen het met liefde en passie!

Wat ooit begon aan de keukentafel is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf vol enthousiaste creatievelingen. Allemaal met een passie voor hippe en persoonlijke cadeaus voor baby’s en kids.
Ons team is voortdurend op zoek naar de meest originele kraamcadeau ’s die we persoonlijk maken. Zo borduren, drukken, en graveren we de naam van je kind op de leukste knuffels, badjassen, logeerkoffertjes, besteksets en nog veel mooie geboortegeschenken.

Het personaliseren doen we in eigen huis waardoor we jullie cadeaus supersnel kunnen versturen en het hele proces in eigen hand houden. Zo bewaken we onze kwaliteit en kunnen we waar nodig een snelle en efficiënte service verlenen.
Gepersonaliseerde (kraam) cadeautjes, persoonlijk en uniek!