Haakpret

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Haakpret, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Haakpret e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Haakpret e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Haakpret. Veel shopplezier!
Voor al je wol, garens en fournituren ga je naar Haakpret, de nr. 1 webwinkel voor alles op het gebied van haken en handwerken! Met meer dan 22 uitgegeven haakboeken in maar liefst 5 talen is Haakpret dé absolute marktleider voor al je haakpatronen en benodigdheden.

Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekende uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haak je niet? Geen probleem! Bij Haakpret shop je ook gewoon voor al je wol en garens. Gratis unieke patronen bij een bestelling en vanaf €50,- gratis verzending binnen NL-BE-DE. Tot snel!
Haakpret - Make it your own!