Gezinnig

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Gezinnig, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Gezinnig e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Gezinnig e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Gezinnig. Veel shopplezier!

Gezinnig

Het Nederlandse merk Gezinnig staat voor gemak en plezier in het gezinsleven. Alles wat Gezinnig bedenkt en produceert is vrolijk én praktisch. Zoals de Checkpad, een dagplanner voor het afvinken van taakjes in de ochtendspits. Dat bevordert de zelfstandigheid van je kind. Of onze Weekplanner met 80 magneetjes, zo zie je in één oogopslag hoe de week eruit ziet.

Kijk ook zeker even naar onze collectie kletsboeken. Van Slaapklets, een dagboek om voor het slapengaan de dag door te nemen met je kind, zijn al meer dan 35.000 exemplaren verkocht. Door de speelse vragen en opdrachten kunnen kinderen beter verwoorden wat ze voelen en denken. Er is ook Relaxklets, Tafelklets, Vakantieklets en nog veel meer boeken die het contact tussen ouder en kind stimuleren. Een moment van onverdeelde aandacht, daar kan toch niets tegenop? Naast producten van eigen label vind je bij ons ook items van andere merken die passen bij de missie van Gezinnig: Smoothing family life.

Minder stress en gemopper. Meer plezier en aandacht voor elkaar. Dát koop je op gezinnig.nl.
Bij Gezinnig shop je producten die helpen om het gezinsleven te versoepelen; van vrolijke kletsboeken tot handige planners. Gratis bezorging vanaf €50.
Meer producten van Gezinnig