Fiep Westendorp Webshop

Fiep boeken en geschenken, met illustraties van Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet, Floddertje, Pim en Pom en vele anderen!

Fiep Westendorp kennen we allemaal! De illustraties uit de kinderboeken ‘Pluk van de Petteflet’, ‘Jip en Janneke’ en ‘Floddertje’ zijn tijdloos en kunnen beschouwd worden als typisch Nederlands erfgoed. De boeken van Fiep Westendorp en Annie M.G. Schmidt worden sinds de jaren 70 aan iedere generatie voorgelezen, en roepen bij velen een blijvende vrolijke jeugdherinnering op.

De Fiep Westendorp Webshop biedt het grootste assortiment boeken, sieraden, speelgoed, papierwaren en vele andere producten met illustraties van Fiep Westendorp. Voor de collectie hebben de verschillende merken kunnen putten uit het rijke oeuvre van Fiep. Laat je verrassen door het bekende en onbekende werk van Fiep, en de creatieve wijze van toepassing op de fraaiste producten. Uiteraard zullen de bekende karakters uit de Nederlandse kinderliteratuur niet ontbreken, zoals 'Pluk van de Petteflet', ‘Pim en Pom’, 'Floddertje' of de beroemde buurkinderen 'Jip en Janneke!'

Of je het nu voor jezelf koopt of het cadeau geeft, met de boeken en geschenken van Fiep heb je een vrolijke en blijvende herinnering in handen!
Het grootste assortiment Fiep Westendorp boeken en geschenken, verzameld in 1 webshop!