4ActiveKidz

4ActiveKidz

4ActiveKidz.nl is dé online winkel voor kwalitatieve, comfortabele producten op het gebied van outdoor & sport die specifiek voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 16 jaar ontwikkeld zijn. We richten ons hierbij, naast outdoor met name op wintersport, zwemmen, zeilen en fietsen. Bij 4ActiveKidz vind je een ruim assortiment van producten met een bijzondere uitstraling die mooi bij elkaar aansluiten én waarbij draagcomfort en veiligheid voorop staan.
 
Kwaliteit speelt bij 4ActiveKidz een belangrijke rol. Dit uit zich in de merken en dus ook de producten die wij in ons assortiment hebben, maar ook in onze dienstverlening. We besteden met alle plezier veel zorg en aandacht aan een optimale bezorging en de communicatie die daarbij van belang is.
 
4ActiveKidz is in de zomer van 2011 opgericht door Astrid Peters (1971). Als trotse moeder van twee actieve zoontjes van 7 en 9 jaar is zij continu op zoek naar mooie, kwalitatieve en onderscheidende producten voor haar jongens. Al langere tijd wilde ze als zelfstandig ondernemer aan de slag. Toen ze in 2011 een maand in Oostenrijk met haar gezin ging skiën ontdekte ze in de vele sportzaken de diversiteit aan buitenkleding voor kinderen. Als enthousiaste zeiler en skiër viel de puzzel in elkaar toen ze ontdekte dat er nauwelijks (online) winkels zijn die zich specifiek richten op goede producten voor kinderen op het gebied van outdoor en de genoemde sporten.
 
Het doel van Astrid is om er aan bij te dragen dat kinderen het hele jaar door comfortabel en veilig buiten kunnen spelen en sporten! Heerlijk warme kleding en accessoires voor in de kou en sneeuw, waterproof kleding en regenlaarzen voor regenachtige dagen en leuke zwemkleding en veilige zonnebrillen voor als de felle zon schijnt.
 
We staan open voor tips en verbeteringen, zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal kunnen houden. Dus valt je iets op of mis je bepaalde producten of merken? Mail ons dan via info@4activekidz.nl. Voor interessante tips hebben wij een leuke verrassing.
Ons motto is dat kinderen met de juiste kleding en accessoires het hele jaar door heerlijk buiten kunnen spelen en sporten.